Yoghurtbrød

👯 4 posjoner ⏳ 20 minutter

Synes du gjærdeig, elting og heving er stress? Lag yoghurtbrød, superkjapp brød til grillmaten, eller til å duppe i digge dipper.

Ferskt brød til middag er fantastisk. Spesielt til grillmat med ulik tilbehør, for eksempel: parmesankrem, fetadipp, salsa verde. Du kan enten grille brødene eller steke dem i en tørr panne.

Oppskriften

  • Bland alle ingrediensene raskt sammen.
  • Del deigen opp i 4 like store emner. Strø litt mel på bordet og kjevle emnene til flate brød.
  • Varm opp ei stekepanne. Vi pleier å ha middels høy varme på komfyren. Stek et brød til den ryker lett, snu og stek på andre siden. Det går fort, følg med så du ikke brenner brødene. Etterhvert som brødene er ferdigstekte legg dem i et rent håndkle så de holder seg varme til servering.
  • Om du skal steke yoghurtbrødene på grillen bør du smøre brødene med litt olje før du legger dem direkte på en varm grillrist.

Ingredienser

Tips

Hvem har vi stalket?

Jamie Oliver