Poteter med salsa verde
👯 4 posjoner ⏳ 30 minutter
Denne har blitt årets sommertilbehør. Potetsalat går aldri av moten om sommer'n, men prøv denne grønne varianten!
Denne har en digg urtesmak med syrlige toner. Det er forresten ikke lov å hoppe over ansjosen, ansjos avrunder den syrlige smaken og gir en umamismak. Smak til før og etter om du ikke tror på meg. Denne passer meget godt ved siden av en caprese! Eller hva med til denne grillmaten?
Oppskriften
- Kok poteter i saltet vann. Hell vannet ut, sett potetene til siden for å avkjøles. Er potetene for store kan du kutte potetene i to, eller fire. Spørs hvor store de er.
- Skrell hvitløk, finsnitt vårløk og chili. Ha alle dressing-ingredienser i en bolle, stavmikserbeholder eller foodprosessor-bolle. Kjør ingrediensene med stavmikser enn foodprossesor til en jevn saus. Smak til med salt og pepper.
- Bland dressingen med poteter. Server!
Ingredienser
Salsa verde
Tips
Kan serveres til grillmat, koldtbord, lunsj, turmat, park-mat osv. Fungerer veldig godt ved siden av en tomatsalat som caprese for eksempel. Denne oppskriften er hentet fra Aichas salatfantasier. Sjekk ut flere av hennes oppskrifter!
Hvem har vi stalket?
Aicha Bouhlou