Fetadipp
👯 6 posjoner ⏳ 40 minutter
Bak feta og bland med yoghurt og du har laget en himmelsk god dipp eller grilltilbehør!
Denne er en veldig allsidig dipp som tilbehør til for eksempel en grillmiddag eller som snacks på festbordet.
Oppskriften
- Sett ovnen på 200 grader.
- Legg fetaosten i en liten ildfast form.
- Ha over flytende honning og olivenoljen. Krydre med salt og pepper. Sett i ovnen og stek i ca 20-30 minutter. Fetaosten skal være gyllenbrun (se bilder)
- Ha fetaost i en foodprosessor, blender eller lignende sammen med oregano, yoghurt og sitronsaft. Kjør til en jevn og smidig dipp. Smak til med salt og pepper, eventuelt mer sitron om den trenger mer syre.
Ingredienser
Tips
Denne er hentet fra en av våre favoritt kokebøker - Spis sammen av julies matblogg.
Hvem har vi stalket?
Julie Ilona Balas