Norge,Oslo nærmere bestemt i Gamlebyen holder foodstalkerne Cecilie og Petter til. Ja, hans virkelige navn er Petter. Mars 2020 flyttet vi fra Kongsberg til Oslo og gledet oss til alle mulighetene Oslo kunne by på på restaurantfronten. Men så vet vi alle hva som skjedde mars 2020. Lockdown og stengte kraner. Med hjemmekontor og altfor mye tid for oss selv i leiligheten så begynte vi å kombinere en del hobbyer.
Vi får ofte spørsmål om å få oppskrifter av ting vi har laget, så vi bestemte oss for å lage en lettbein nettside for å samle oppskrifter. Nettsiden er ikke bare for deling men også et sted for oss selv for å få oversikt over våre yndlingsoppskrifter fra ulike kokker eller egenutvikla oppskrifter. Så når man først begynner å lage en nettside og man lærer seg noe nytt (Vue.js for spesielt interesserte), og slenger man på en pandemi samtidig så baller det fort på seg. Så hvem er vi?
Head foodstalker og SoMe-minister Cecilie er fra Kongsberg, er arkivar/informatiker og jobber som utvikler. Det er Cecilie som har styr på utvikling av nettsiden, instagram, foto og a-endingene.
Hva hører du på når du lager mat? - Petter som plystrer eller synger. Men om vi setter på Bose'n går det i norsk musikk. Alt fra Odd Nordstoga til Musti.
Hva lager du når du er alene hjemme? - Pimpa Grandis pepperoni! Eller poteter og egg..
Hva er din guilty pleasure? - Dronningens kebab
Hva spiser du aldri? - Kaffedesserter. Liker ikke kaffe..
Sous-foodstalker Petter er fra Konnerud, er historiker og jobber som arkivfaglig rådgiver. Men på privaten er han egentlig ganske spennende.
Hva hører du på når du lager mat? - Cecilie
Hva lager du når du er alene hjemme? - Pølser, helst fra Annis pølsemakeri for eksempel.
Hva er din guilty pleasure? - Bridgeblanding
Hva spiser du aldri? - Makrell i tomat.