Mulligatawny-suppe

👯 4 posjoner ⏳ 1 time

Nytt år og nye muligheter! Spis Mulligatawny-suppe slik som Grevinnen.

Supper er enkle å ta med på tur. Enten i fryst versjon, rester eller rett og slett lage alt ute i det fri.

Oppskriften

    Prepping før tur:

  • Om man ikke lager den hjemme, så er prepping veldig lurt!
  • Finhakk løk og ha i en beholder.
  • Finhakk hvitløk, gulrøtter, søtpotet, chili og eple og ha i en beholder. Jo mindre terninger på grønnsakene jo raskere blir de kokt der ute i skogen.
  • Pakk andre ingredienser i passende beholdere og gå på tur!

    Matlaging ute på tur:

  • Smelt smør og varm olje i kjelen. Fres gul løk til den er blank og myk. Tilsett hvitløk, chili, gulrøtter, søtpotet og eple. La alt frese under omrøring i ca 5 minutter.
  • Rør inn karri og tomater. Tilsett kraft og kok opp. La det småkoke under lokk til alle grønnsakene er møre.
  • Hell i kokosmelk og la det få et oppkok. Smak til med salt, pepper og lime.
  • Varm nanbrød i litt smør i stekepanne. Topp suppen med koriander. Server med nanbrød og mangochutney.

Ingredienser

Utstyr

Tips

Kan serveres med ris eller røde linser

Hvem har vi stalket?

Lise Finckenhagen