Mulligatawny-suppe
👯 4 posjoner ⏳ 1 time
Nytt år og nye muligheter! Spis Mulligatawny-suppe slik som Grevinnen.
Supper er enkle å ta med på tur. Enten i fryst versjon, rester eller rett og slett lage alt ute i det fri.
Oppskriften
- Om man ikke lager den hjemme, så er prepping veldig lurt!
Prepping før tur:
- Finhakk løk og ha i en beholder.
- Finhakk hvitløk, gulrøtter, søtpotet, chili og eple og ha i en beholder. Jo mindre terninger på grønnsakene jo raskere blir de kokt der ute i skogen.
- Pakk andre ingredienser i passende beholdere og gå på tur!
- Smelt smør og varm olje i kjelen. Fres gul løk til den er blank og myk. Tilsett hvitløk, chili, gulrøtter, søtpotet og eple. La alt frese under omrøring i ca 5 minutter.
Matlaging ute på tur:
- Rør inn karri og tomater. Tilsett kraft og kok opp. La det småkoke under lokk til alle grønnsakene er møre.
- Hell i kokosmelk og la det få et oppkok. Smak til med salt, pepper og lime.
- Varm nanbrød i litt smør i stekepanne. Topp suppen med koriander. Server med nanbrød og mangochutney.