Kebab i skogen

👯 4 posjoner ⏳ 1 time

Prepp kebab hjemme og stek den på primusen!

Lag byens beste kebab! Eventuelt skogens beste.. Uansett, det er kjempegodt! Vi pleier å lage hjemmelaget pannebrød, men babben kan også serveres med kjøpte pitabrød for å gjøre det enkelt.

Oppskriften

    Prepp dagen før tur

  • Kjøttet bør helst få ligge litt i marinade, så start gjerne dagen før. Skjær kjøttet i strimler.
  • Bland sammen yoghurt, sitronsaft, finhakket hvitløk, løk i strimler og alle krydderne.
  • Bland kjøttet sammen med yoghurtblandingen. Ha over i ei brødpose og legg i kjøleskapet.

    Prepp før tur

  • Lag myntedressing. Bland sammen yoghurt, finhakket mynte, honning og sennep. Smak til med salt og pepper. Ha den i en boks.
  • Kutt dine valgte grønnsaker og rens granateple. Legg i bokser.
  • Pakk brød, boksene med mat, utstyr og gå på tur.

    På tur

  • Stek brødene i tørr panne.
  • Stekingen av kjøttet bør skje i omganger om man ikke har stor nok panne, slik at man får god stekevarme.
  • Varm opp pannen. Ha i olje, deretter kjøttblandingen. Kjøttet skal stekes på høy varme med marinade og løken.
  • Rør ofte så det ikke brenner seg.
  • Server kebab med myntedressing, grønnsaker, granateple, kjøtt og brød.

Ingredienser

Myntedressing

Utstyr

Tips

Her har vi blandet flere oppkrifter, men har stalket Lise mest!

Hvem har vi stalket?

Lise Finckenhagen