Jordbær med mascarponekrem

👯 4 posjoner ⏳ 45 minutter

Spise jordbær om sommeren er obligatorisk. Marinér jordbæra i lime og server med søt ost!

Dette er vår vri på "jordbær med fløte og sukker". Bytt ut fløte med søt ost - mascarpone! Fås på de fleste butikker i ostehylla. Ingenting snakker sommer mer enn denne desserten! God sommer!

Oppskriften

    Jordbær

  • Rens og del jordbærene i ønsket størrelse.
  • Dryss sukker over jordbæra og bland forsiktig. Og la dette stå og marinere i minimum 20 minutter.
  • Etter marinering, smak til med lime og eventuelt mer sukker hvis det ikke er søtt nok.

    Mascarponekrem

  • Bland mascarpone og melis/sirup i ei bolle. Riv limeskall(ikke det hvite) fra den ene limen i bollen. Smak til! Smaker det søtt? Ikke? Mer sødme. Smaker du limeskall? Ikke? mer limeskall.(absolutt ikke ta det hvite!) Bland godt!

Ingredienser

Tips

Er du typen til å lage granskuddsirup? Bytt ut søtninga i mascarponen med granskuddsirup! Begynn med ca 2 ss granskuddsirup, smak til - det skal smake søtt nok.

Hvem har vi stalket?

Pete