Cajun kylling
👯 4 posjoner ⏳ 30 minutter
Ingenting er så enkelt og digg som one pot pasta på tur.
Under pandemien har vi en gang i blant laga middagen ute. Dette er en fin avveksling når man er lei av hjemmekontoret.
Husk at du bør preppe hjemme, da blir turlivet så mye enklere. Vi har brukt stormkjøkken med gassflamme og en kjele.
Oppskriften
- Bland sammen krydderne. Skjær kylling i biter.
Prepping før tur
- Legg kyllingen i en brødpose sammen med krydderblandingen. Knyt posen og rist så krydderne blandes godt med kyllingen.
- Finhakk løk, legg i en liten boks.
- Snitt vårløk, legg i en annen liten boks.
- Bland ut kyllingfond, eller kanskje du har rester fra denne kyllingkrafta? Ha kraft i en beholder.
- Pakk resten og gå på tur!
- Varm kjelen. Tilsett olivenolje og smør. Tilsett kyllingen og stek til den får litt farge.
Matlaging ute på tur
- Kyllingen trenger ikke være ferdigstekt på dette tidspunktet, den skal kokes videre etterpå.
- Tilsett løk og stek med i ca 2 minutter, til den begynner å bli blank.
- Tilsett pasta, tomat og kyllingfond. Bland godt sammen og kok opp. La koke til pastaen er spiseklar.
- Rør inn 2 gode spiseskjeer kremost. Server med vårløk på toppen. DIGG!