Nudler med kyllingkjøttdeig

👯 4 posjoner ⏳ 30 minutter

En rask middag med masse gode smaker som ingefær og chili! Hverdagsfavoritt.

Masse smak betyr ikke sterk men bra balansert med syre, salt og søtt. Om du er redd for litt styrke bruk en halv chili.

Oppskriften

  • Finsnitt chili, hvitløk og riv ingefær.
  • Mål opp sweet chili, østerssaus, soyasaus og sesamolje.
  • Varm litt olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kjøttdeigen over høy varme.
  • Hakk den opp underveis i stekingen og stek til bitene blir gylne og litt «sprøstekte».
  • Tilsett ingefær, hvitløk og chili og la det frese godt under omrøring i et par minutter.
  • Husk, kok nudler.
  • Tilsett sausblandingen. La alt frese sammen et par små minutter.
  • Smak til med lime og fiskesaus.
  • Bland inn finsnittet vårløk og grovhakkede urter.
  • Topp nudlene med «kjøttsausen» og dryss over hakkede peanøtter.

Ingredienser

Tips

Vår favorittkokk briljerer igjen:

Hvem har vi stalket?

Lise Finckenhagen