Nakkekoteletter med nektarin
👯 4 posjoner ⏳ 30 min
Klar for en rask middag? Denne er lett, sommerlig, frisk og god!
Oppskriften
- Krydre kotelettene med salt og kvernet pepper. Knus hvitløksfeddene med bredsiden av kniven.
Kjøttet
- Rør sammen sennep og honning.
- Bruk en stor stekepanne og stek kotelettene over høy varme med olje, cirka 4 minutter på hver side, litt avhengig av tykkelsen på kotelettene. La hvitløksfeddene få steke med og ha i en klatt med smør mot slutten av steketiden.
- Skru ned varmen og hell sennep- og honningblandingen over kotelettene. La det frese noen minutter over lav varme. Dette blir digg stekesjy!
- Rens og del nektarinene i jevne biter eller smale båter. La mozzarellaen få renne godt av seg før du river den i jevne biter.
Nektarinsalaten
- Ha nektariner, mozzarella, salat og hakket persille i en bolle. Drypp over sitronsaft og en stråle olivenolje. Krydre med salt og kvernet pepper og vend alt lett sammen.
- Server kotelettene med nektarinsalaten og sjyen fra pannen.