Jordbærsalsa
👯 6 posjoner ⏳ 15 minutter
Det er jordbærsesong! Ha jordbærsalsa til grillmaten eller koldtbordet.
Norske jordbær er definisjonen på sommerferie. Våre beste kulinariske barndomsminner er jordbær, fløte og sukker. Jordbær behøver ikke alltid være en dessert. Passer perfekt til grillmat eller koldtbord.
Oppskriften
- Rens jordbær. Hakk i bittesmå terninger.
- Skrell agurken. Del agurken i to på langs. Skrap ut kjernen med en skje. Kutt i bittesmå terninger.
- Ved å skrape ut kjernen på agurken gjør den salsaen mindre soggy. Og agurken holder seg crispy.
- Finhakk rødløk og basilikum.
- Bland alt sammen. Smak til med salt, pepper og lime.
Ingredienser
Tips
Her har vi laget vår egen vri på Silje sin jordbærsalsa, og byttet ut koriander med basilikum. Men prøv gjerne med koriander også.
Hvem har vi stalket?
Silje Sandberg